konkret

Nu sitter jag och lyssnar lite på Johhny Cash, det är fina grejer det. Samtidigt skriver jag på min hälsobild som är en inlämning till idrott A, inte fullt så intressant men den går fort att skriva. Har skrivit mer än hälften på en halvtimme nu.


Måste även meddela att jag fick min kära briggen fika idag som jag längtat efter sen förra veckan. Blev min kära tonfickbaguette och cheesecake, gott!

Kvällen bjuder på gittig träning, sånt sting som jag har för badmintonen nu är det sjukt längessen jag hade, var typ när jag avr u15 eller något. Men med ett konkret fullt realistiskt mål så blir det så in i bombens roligt!

jag vann över dig

Hej du kära svenska tal. tack för att du gjorde så att jag fick hålla mig inne ikväll i denna härliga vårsol för att istället skriva på dig. Men jag säger ändå haha, för du vann inte. Jag skrev bara tre rader på dig resten av min tid ägnades åt att prata i telefon med Annie, du förtjänade inte min tid du fuling! Men jag kan trösta dig och säga att du en dag kommer att bli vacker, du kära svenska tal.

Nu ska jag dammsuga mitt rum så det slipper vara fult det med sen ska jag ladda för de svenska små hollywoodfruarna.

Bjuder på en liten bild på mor & mig på farmors 85 års kalas i söndags.


vår

En riktig vårdag idag :) Denna dag hade jag tänkt spendera så mycket det går ute i solen. Har förresten träninsvärk idag efter gympan igår, var sjukt jobbigt men härligt härligt!

Denna morgon var jag så snäll och gjorde gröt åt både mig & Kimmen, nu drar jag å borstar tänderna!


Ha en bra dag :)

I vote

Hemskt vilket fint väder vi får levererat här nu men ack jag ska inte klaga för så väl som alla andra därute så älskar jag sol.

Idag i skolan hade vi indiansmyg på idrotten, jag å mina kompiasr skiner upp som små barn när vi ska ha den leken vi riktigt älskar den. Det är verkligen leken då man blir barn på nytt och så blir man hur varm och svettig som helst, alla gick därifrån lite halvt blöta. Jag röstar för indiansmyg varje dag, tralalaa.

Nyss stod jag vid spisen å stekte lite plättar så nu har jag ätit plättar med hallonsylt. Nu ropar mitt rum efter mig så jag kan städa det lite sen blir det träning, blir gympa med stänger idag.


RSS 2.0