biff med lök

Är lite depp ikväll eftersom jag för andra tisdagen i rad fick hoppa träningen eftersom båda föräldrarna mina befinner sig på okänd ort. Jävla snö! För att få ut mina frustrationer tog jag och gjorde hamburgare och biffar. Stekte upp två kilo köttfärs så nu hoppas jag mor min är tacksam när hon kommer hem (;

Är så in i bombens trött ikväll så välbehövlig sovmorgon imorrn. Nu väntar jag bara på Kimmen så han kan komma hit och invänta paradise med mig.

God kväll alla mina vänner (:




Lagat av mästerkocken herself


gottis

Sitter hos Kimse nu, skolveckan är över och jag sitter här med en påse gottis jämte, det sitter aldrig fel det. Nyss åt vi lite eller jag åt faktiskt mycket så försöker tvinga Kim att ut å gå en liten runda så jag orkar få ner mer godis men handbollen på tvn stoppar honom :(

Som den snälla flickvän jag är så ska jag klart ut å göra lilla kim sällskap, eller jaa vi får se (:

Jag vill ha sommar & sol nu. En resa nu hade absolut inte suttit fel


finale

Idag var det skridsko som gällde med klassen och som vanligt var jag bambi på hal is, men jag överlevde det med (:

Efter skolan begav sig jag & mina vänner till stan för hemligt uppdrag och stadsbesöket avslutades med semla med Kimmen. Vi kan säga att vi unade oss det för att vi har 19 månader idag (:

Kvällen bjuder på en titt nere hos farmor sen lite träning på det. Le grande finale blir Paradise Hotel!


ko

Farsgubben ringde nyss, han är ute och jagar och hade inte hunnit ge djuren imorse så lillbonden Nea rycker in å göär jobbet.

Nu ska jag ner och lukt ko (;

Brigga

Idag har jag Briggat lite med Alicia innan teorilektionen. Tonfiskbaguetten på Briggen är tydligen mitt kall så det fick bli en sådan liten godsak. Teorilektionen gick helt ok och nu är mina första körlektioner bokade, jippie! Nästa vecka kommer domen.

Efter teorin var det bara hem byta om och sen följde jag med kusinen och Eirin på gympa, härlig avkoppling fastän att det var jobbigt. Förresten så  simmade tonfisken runt i magen, den gillade gympa.

Denna härliga torsdag avslutas med lite Hänt extra läsning i väntan på Kimmen, kan det bli bättre så säg.




Är en sådan här bil jag ska köra på onsdag, så hoppas jag får Twiligt hänslor.


herr banan

Today wasn´t the D day men jag är glad i alla fall. Är nyss hemkommen från Step up som jag testade på idag, ritkgit kul trots att jag inte riktigt hängde med i koregrafin. Så Step up kan säkert bli ett onsdagsnöje för mig framöver.

Annars idag har jag skrivit en uppsats som ska vara inne imorrn 12 så nu är det grejat och klart. Imorrn har jag förresten med min första teorilektion så borde göra färdigt uppgifterna tills dess fast det får bli imorrn. Jag har turen att gå teorin med Alicia den lilla clownen gött det så jag slipper sitta och bli uttråkad. Gött mos.

Nu är det dags att nanna kudden i min ensamhet....Förresten så glömde jag ju ge Kims uttalande om bananen men så ni vet så tyckte han att jag smakade gott, herr banan hade gjort sitt jobb.


Natti Natti

Mathias the man

Detta inlägg ska tillägnas Mathias! Det kunde du nog inte tro lilla Mathias. Mohaha.

Eftersom jag tycker att han borde skriva en blogg om sitt liv. Hur han kombinerar alla sina långa löprundor i sina grymma skor med sitt dataspelande. Hur han får livet att vara så trevligt för sina vänner samtidigt som han säkert sprider onda planer om dem och dricker öl. Allt detta skulle jag vilja läsa och säkert alla andra också så därför borde Mathias skriva en blogg om mysteriet Mathias the man! 



svenne banan

Nu är det daxs för lita bananas här, åt en massa aioli eller hur man nu stavar det ikväll på varmköket eftersom maten jag lagat resulterade i en bläig skaldjurssoppa och då botar vitlök mot allt ;) Fast eftersom jag stinker och min kära pojkvän ska komma ikväll så ska jag skona honom från stanken genom att klämma i mig en banan som tydligen neutraliserar vitlöken. Jag ska fråga honom sen fall det verkligen hjälper.

Ikväll börjar Familjen Annorlunda och som tv nörd jag är till svenska program så får jag väl ta och bänka mig i tv soffan med min lilla banan. Att vara nördig är faktiskt rätt trevligt.

innan sex

Idag vaknade jag upp jämte Kimse och det första vi gjorde var såklart att sätta på lite O.C. Vi är nog lite beroende.

Annars har denna dag bjudit på massa promenad i det kalla vädret en i min ensamhet och en med vovvsingen å mor & far. Har även avlagt en visit på sjukhuset inne på öron-näsa- hals mottagningen som börjar kännas som ett andra hem. Nu är det dock två veckor sen jag var där sist så har fått ha lite lov från det stället. Såklart fick jag återbesökstid nästa vecka so here we go again. Kan tilläga att jag är ett litet mysterium för läkarna eftersom de inte vet vad de ska göra med mig, men den som lever få se (;

Serien imorrn och då avlägsnar vi oss lite innan sex så min kväll ska snart avslutas med packning och lite O.C. Hoppas ni får en längre fredagskväll än vad jag får avnjuta.

pimpla

Skridskoåkandet gick lysande idag, trillade bara en gång ska jag säga om det nu är så att man får skryta om sig själv. Dock glänste ju Kim över oss alla eftersom han är så duktig :) I eftermiddag har jag & Kimmen sträckkollat typ 6 avsnitt O.C. så himla mysigt.

Idag tog jag även tag i mitt liv och beställda två par små snyggingar från H&M, skor blidde det. Kvällen må vara tidig men jag är oerhört trött efter att ha skrivit en falsk träningsdagbok till en inlämning som ska in när skolan börjar. Mycket ansträngande för en människa som har lov.






Två snyggingar


Jag är inte så stabil på skridskorna


Kim försöker få upp lite fisk.


hal is

Igårkväll var Kimses föräldrar hemma hos oss på lite middag, trevligt som attans och mor min had gjort sjukligt god mat.

Idag är det skridskoåkning som står på schemat med familjen, kusinerna och fia & Möller. Ska bli skönt lite synd dock att det snöar och inte är någon sol ute. Men man kan ju inte få allt. Förhoppningsvis kommer det fina fina bilder i eftermiddag (;

the big city town

Hemma efter shoppingdag i lilla Växjö som trots är större än Karlshamn.
Blev inte mycket handlat ändå rullade pengarna iväg. Fick illa tvunget slå till med att köpa en gräddkanna och sockerskål till min servis släkten samlat till mig sen jag varliten och nu skulle den utgå så var tvungen att komplettera färdigt. Gräddkannan & skålen gick på 800 spänn men alltid tevligt att tömma kortet.

Köpte även en helmysig fleece som ska bli my new BFF eller nått sånt. Synd att den inte kan prata.
Är hur trött som helst ikväll så nu väntar jag bara på att gubben min ska komma så vi kan gå och få oss vår skönhetssömn och hoppas på en vackrare morgondag :)


Tiotaggare

Svinkallt ute på sjön idag fast ändå så himla härligt. Alla vi ahde inte skridskor så vi var tre som delade på två skridskor fast det gick ändå galant för att vila med varm choklad vid brasan var inte heller fel. Storsyrran och jag passade till och med på att ta oss en promenad runt sjön och halvvägs ser vbi ett par horn och en ahlv kropp soms ticker upp, det var en stackars älg som gått igenom isen. Min & syrrans första tiotaggare ;) Daddy should be proud.

Vi höll ut i kylan i nästan fyra timmar men efter lite krovgrillning var det dags att dra sig hemåt. Nu känner jag att det är dags att dra en kam genom hået eftersom faarmor min nog inte vill möta ett fågelbo när vi kommer ner där för att äta lite älgstek!

So long!


lillsis rockar på skrillorna



stackars älgen



Jag & systrarna mina

vinter på landet


 Jag sitter i släden till vår lilla bock som vi byggt ;)


Tararpsstaken, gick inte att missa :)


Det bästa med att bo på landet, den fina naturen


En kameraglad liten kossa

Nytt år

Efter att tydligen ha tagit ett uppehåll så är jag back in track igen.

Jul var najs vet dock inte fall jag vill påstå att nyår var lika bra men glittrig var jag i alla fall ;D
Idag är det skridskoåkning som står på schemat med korvgrillning inte allt för dumt det  :)

RSS 2.0