Here we go again

Är nog 511:e gången jag tar upp mitt bloggande igen men nu ska jag jäkla hålla igång det också. En av anledningarna till att jag slutat blogga är ju att man helt plötsligt inte har tid eller känner att jag inte har något att skriva om för mitt liv är väl ganska normalt eller tråkigt kanske. Dock kan man nog inte påstå det egentligen.

Som många andra 19-åringar pluggar jag, läser på distans på Linneuniversitet i Växjö. Programmet jag går är skog & träprogrammet så om 3 år är tanken att jag ska kunna det mesta värt att veta om skogen och kunna ge andra tips om hur de ska sköta den. När jag inte pluggar är jag mycket ute i skogen för att även lära mig praktiskt om skogen, röja, planta m.m.

Var jag bor är svårt att definiera för jag bor dels uppe i skogarna med min pojkvän och dels hemma, anledningen till varför jag inte kan bestämma mig var jag ska bo är internet... Pluggar man på distans måste man ha internet vilket är en bristvara uppe i skogarna.  Så det blir att vi bor varannan vecka för det är nämligen så att min pojkvän har två underbara barn och dem har vi varannan vecka.

Detta var väl det jag hade att säga om mig för tillfället, kan ju poängtera att denna blogg blir svår att kategorisera för den kommer troligtvis att handla om det mesta från kläder, hämtning och lämning på dagis och hur roligt det är att vistas ute i skogen!

RSS 2.0