kylan är välkommen

Nu har vintern äntligen kommit, så härlig luft tycker jag det är ute när det är kallt!
Men istället för att vara ute sitter jag inne å skriver en rapport om ett studiebesök som vi gjorde på Kährs förra veckan. Egentligen ingen krävande men tillräckligt när man hellre vill vara ute. Några timmar i ute i skogen hade inte varit fel en dag som denna har ju ett björke jag håller på att gallra och vill hinna göra det innan det blir allt för mkt snö man behöver plufsa runt i.

Nu ska jag fortsätta med detta tråkiga och sedan åka upp å hämta Samuel och Amanda, kanske hinner vi åka lite pulka i eftermiddag ;)

tentaplugg

Godmorgon!

Suttit uppe sen sju och pluggat för tentan börjar nämligen närma sig. Inte världens roligaste att tentaplugga men det lönar sig förhoppningsvis på fredag då det är dags!
Sitter förresten med världens träningsvärk i axlarna för jag & Henrik var ute och högg hela dagen igår och jag fick kämpa lite väl mycket eftersom mitt såg inte var vad det borde vara. Eller rättare sagt så var det min filning som inte var som den borde vara men för att slippa fila upp såget så in i bombens åker jag nog å köper en ny kedja istället.

Nu blir det fortsatt plugg ska bara sätta på en balja kaffe till så jag överlever dagen.


Emil!

Idag härjar Emil här utanför, usch å fy för denna blåst nu vill jag ha kallt och sol så man ska snöra på sig skrillorna och ta sig en åktur på sjön. Men men är ju bara början på januari så förhoppningsvis kommer kylan hinna komma.

Min sedvanliga promenad jag brukar ta varje dag för att inte bli helt fast framaför datan blir ju lite svår att genomföra å allt e Emils fel för känner inte för att blåsa bort. Jag & mamma drar oss istället ner till farmor för att göra en riktig storstädning hos henne. Den promenaden får duga idag för rör sig om 50 meter, inte alla som är granne med sin farmor inte.


Lite svårt att få alla fyra att fastna på en och samma bild


RSS 2.0