Buzz

Idag har mina fina vänner Annie, Sophia, Dennis & Mathias varit här :) Vi har fikat en massa, spelat buzz och kollat film. En chillig trevlig kväll :) Jag ägde i Buzz.

Nu blir det sängen är det tänkt. Imorrn ska jag lägga in lite bilder från när jag & lillsis var ute i snön och julgodis framställande ;)

p4

Hemma från lilla Ullared. Har varit en riktigt trevlig liten dag, jag skulle inget speciellt ha men alltid slinker det ner en massa i alla fall, trots det inte köp jag ångrar ;) Inte än i alla fall. Vägarna upp var dock hemska, opplogade och snöade gjorde det. Vi skämdes lite när vi satt där i bilen och p4 sa " De som inte måste ut på vägarna bör inte ut & köra idag" , haha!

Ikväll har jag slagit in lite julklappar åt mamma min, ätit skinkmacka hos farmor och hjälpt mor & far min att stycka ett vildsvin som sköts häromdan. Förresten så lyckades de skjuta en älg idag och det var en himla tur för jag älskar älgkött! mums!

Sängen som gäller nu eftersom jag varit uppe sen halv fem.

Sov gott!

Ullared

Allting kan lätt ta snabba vändningar och nyss frågade jag grannen min fall jag fick hänga med till Ullared imorrn vilket jag självklart fick ;) Så fall vädergudarna tillåter så beger jag mig till Ullared imorrn vid halv 6 på morgonen. Alla julklappar är färdighandlade men jag hittar säkert något roligt till mig själv, att spendera pengar är ju inte svårt! ;)

Senaste tiden har alla pengar från mitt konto rullat ut, men är tydligen så det ska va. Man ska inte protestera.

Kvällen bjuder på ännu en promenad är det tänkt sen bara ladda inför Ullared.


jag ser det snöar,

Denna dagen känns som söndag eftersom jag sbolut inte vet avd jag ska göra. Lite för mycket snö för att vara ute och finns inget annat roligt att hitta på. Egentligen skulle jag ju denna helg infinna mig i Simrishamn för att spela lite fjäderboll, dock sätter mitt älskade penicillin stopp för det.

Lillasyster vill att vi ska gå ut och åka pulka så får kanske ta och offra mig. Förresten så mitt i allt som inte finns att göra den dag så har jag varit borta hos grannarna mina å bakat lite lussebullar! :D


So Long!

storm

Jag trotsade snön och begav mig ut på morgonpromenad, ritkigt härligt bortsett från att snön yrde mig rätt i ögonen. Dagen bjuder förmodligen på julgranshuggning och lite julfika hos farmor.

Ska förresten meddela att det blev frukost för min del igår. Trots det orkade jag en massa gröt vilket var tur ;) Borde vara gröt varje vecka i skolan, så gott! Kan meddela att jag tror att gårdagen bjöd på den sista julklappshoppingen, så nu är jag färdig! jippi!

lilla doktorn

Man kan ju undra vad min problem är, jag skaffade ännu en blogg för att jag sakande att blogga ändå är jag sämst på att skriva, faan skam på det för min egen del. Nu är det i alla fall snart jullov och vi kan ju se fall jag tar tag i mitt liv då, tyvärr lättare sagt än gjort.

Imorrn är det sista dan i skolan innan jul ska bli så jäkla gött. Innan skoldagen inleds blir det dock ett besök hos lilla farbror doktorn vilket just nu inte känns så ovanligt eftersom jag är där 1-2 gånger i veckan inte min favoritsysselsaättning men det får gå. Jag hoppas de får ordning på mina öron för just nu ser det helt ärligt inte ljust ut. Men som man saäger att det alltid finns ett ljus i de mörkaste av tunnlar och så kan vi hoppas.

I skolan bjuda det på den årliga gröten, tradition och jag älskar traditioner! Starka funderingar på att skippa frukost för att orka kränga ännu mer gröt, tanken tåls att sova på. Efter gröten blir det julfika med de bästa, najs värre! Sista måltiden kan vi kalla det, i alla fall för det här året ;)

Nu är det en sista skoluppgift kvar att göra innan jag kan ta jullov på riktigt, ska vara inlämnad imorrn så lika bra att börja nu ;)

tillbaks i lådan

Onsdag idag vilket innebär att jag åker till Stockholm imorrn, ska bli göttans. ,Måste dock börja packa snart så att jag slipper gå naken i den stora staden.

Denna dag har bjudit på ännu ett läkarbesök som gick helt okej, lite bättre är mina öron nu fast såklart så gillar de mig så mycket där så de vill att jag ska komma tillbaks nästa onsdag igen så man bugar och bockar för uppvaktandet.  I övrigt så är jag nyss hemkommen från farmor min där jag idag tog mig an att städa övervånningen, en massa damm var det där så jag dammade järnet, imorrn tar jag nedervåningen så hon får det lite fint inför lucia helgen.

Nu är det en runda med vovven som gäller sen börjar min heliga onsdagskväll som innebär TV, TV, TV! :)




badminton

I helgen var det serien som gällde uppe Tranås. Vi mötte Tranås, Sävsjö och Jönköping. Mot Tranås vann vi med 8-0, Sävsjö förlust 2-6 och mot Jänköping blev det lika. En helt okej insats av laget dock var min individuella insats usel, men man kan ju inte alltid var på topp. Även min specialidrottsträning som jag hade idag gick skit så jag har väl en formsvcka nu innan proviva cup  ;) Bjuder på två bilder från helgen då jag och Micke spelade mixed.








konstaterande

Jag har kommit fram till att söndagar absolut inte är min favoritdag. För söndagar är dagen då man borde ta tag i alla tråkiga saker, grejen är bara den att jag inte gör det. Så jag får ju ta och leva upp till det jag säger och sätta mig i soffan med gårdagens godis, vilket gör att det bli en söndag helt i sin ordning ;)

bräkne-hoby

Nu är jag hemkommen från ett riktigt bra träningspass borta i lilla Hoby, blev en massa mixed träning så att jag & Micke är laddade inför helgen då det är serien som gäller borta i de smålandska skogarna, närmare bestämt Tranås.

Nu hjälper jag mor & far min att fixa lite inför lillasysters kommande 12-års dag imorrn. Fastän jag egentligen har sovmorgon så blir det till att stiga upp halv sju och ge ifrån mig vackra toner, underbart! Av mig & Kim ska hon få ett par Björn Borg trosor och en plattångsgrej.

Nu börjar odörena av min egen kroppslukt komma emot min näsa så att ta en dusch nu känns som the right thing to do. Efter det väntar sängen, så himla gött. Desto förr jag kommer dit desto bättre.

Ha en bra natt alla ni gulliga därute ;)

Fest

I fredags var det ju som sagt inflyttningfest hemma hos Anna-Carin & Sjöberg. Riktigt kul hade jag.


Här kommer lite bilder.





panasonic

Jag beställde en tv i söndags på elgigantens hemsida. Det blev en panasonic 32". Har pratat länge om att införskaffa en liten tv så nu blev det äntligen av. Jag fick ge 3800 för den på erbjudande och tur var det ju att jag köpte den förra veckan för denna veckan kostar den 4900, så vilket kap jag gjorde. Nu har jag 1100 spänn jag kan göra något annat roligt för, najs! :)

Var nyss inne på postens hemsida och såg att tvn ligger på Konsum i Asarum och de hade skickat ut en sån lapp till mig idag så imorrn är säkert lappen i min brevlåda och fortare än kvickt ska jag då ner till Konsum och hämta mitt lilla tidsfördriv.



Panasonic 32" HD-klar LCD-TV


billys panpizza

Efter en produktiv dag har jag nu hamnat här. Sen klockan halv nio imorse har det varit full rulle fastän jag inte ens varit i skolan.
För att göra mor min glad så ägnade jag min förmiddag åt att städa hela huset, helt okej tidförsdriv i alla fall. Jag hoppas det bränner lite kalorier med för idag har jag slängt i mig två billys panpizzor en till frukost & en till lunch de är så goda så jag kan inte motstå dem. Efter städningen blev det till att åka bort till faster min som har lunginflammation så jag höll henne sällskap och så följde jag med henne in till sjukhuset och så. Som tur var så hade hon blvit bättre.

De senaste timmarna har jag slagit in lite julklappar och nyss åt jag en favorit i repris, lax, pasta & tranbärssås. Kvällen bjuder på kalas hos en av mina fastrar sen kommer jag sitta bänkad framför tvn för att se Bonde söker fru och Morden.

RSS 2.0