slå klackarna i taket

Bister kyla precis överallt känns det som just nu, men snart är det vår (om man tänker långsiktigt) och då kan jag få tina upp lite.


Just nu är jag så jäkla trött så får bli att dejta kudden tidigt ikväll. Men innan dess hade jag tänkt starta en tvätt och mysa lite med lillsis.


Längtar till Granada på lördag! Då ska det dansas.

pizza

Joggingturen idag är inget att hänga i julgranen då jag fick kramp i höger vad och fick trappa ner rejält på tempot, så blev de med det effektiva träningspasset. Får ta rejäl stretching innan nästa gång så uppstår det säkert inte lika lätt.

När jag kom hem från joggingturen var jag jättesugen på mors hemmagjorda pizza men min lilla katt Gustaf slukade i sig den så fint när man vända ryggen till så jag fick steka lite pannkakor istället. Blev så sugen på det i förmiddags när vi pratade om pannkakor i skolan, så kanske tur att han åt upp pizzan.

Nu ska jag ta och röja lite i röran som just nu befinner sig på mitt rum men det kan ju också vara trevligt. Lite problematiskt bara är var jag ska ställa mitt vin som inte kunde vara ute längre då de i så fall skulle frysa sönder, om jag inte hittar någon plats får de göra mig sällskap i min säng, för i den finns det alltid plats.

nu går vi ut

Har ju glömt berätta att vi beställde studentmössor i fredags, nu jävlar är det nära fast i för sig ändå så långt borta. Kommer i för sig vara en mössa som man typ bara kommer använda en gång men då vill man ju vara snygg ;)

Idag skiner solen här i Tararp och jag ska snart snöra på mig löpardojjorna för att bege mig ut i spåret och skingra tankarna.



serverat på silverfat

Nu är jag hemkommen från lite jobb som idag bjöd på servering. Gästerna fick äta fin trerätters vilken vi serveringspersonal också fick smaka lite på sen.

Är jättetrött ikväll men ska försöka plugga lite nu innan jag kastar in handduken för dagen.



Åhh den sitter

Nu sitter jag här med träningsvärk i princip hela kroppen. Det är resultatet av gårdagens badmintonspel då jag befann mig i en hall från 08.30-20.00 för att banka fjäder. Gårdagen gav utdelning med,  en vinst i damsingel B och andra plats i dubbel. Absolut en godkänd insats skulle jag påstå. Spelat kändes helt underbart igår med. Psyket höll och jag orkade stå emot.

Snart komma Kimmen hit så får väl slänga på mig något mer anständigt än pyjamasbyxor.


Bild från förra helgen i Karlskrona då det inte gick riktigt lika bra.


nytt projekt på g

Just nu är livet riktigt roligt. Idag ska jag på 2 års kalas till min lilla granne, en liten mysunge är vad han är.

Ser ut som att jag med snart är delägare i ett företag ihop med två av mina kära vänner, utmannande och spännande ska det bli.

Nu har jag info & layout men är klar med uppgiften så får se vad jag tar för mig resterande timme av lektionen.


Hipp hipp hurra på din dag :)



20 oktober

Ibland är det jäkligt svårt att hitta på en rubrik, kan faktiskt vara något utav det svåraste till och med. Att hitta rubrik till min insändare är närapå omöjligt.  

Regner öser ner och det blev ingen löparrunda för mig idag. Ska istället avnjuta kvällen framför bonde söker fru med lite hemgjord "glass" jag gjorde innan. Glassen är i själva verket fryst smoothie.

Nu lyssnar jag på Hotkorv som min kära vän Annie tjatat om ett tag. De är utklädda till ninjor och att de spelar göttig musik är ju inte heller helt fel.


Jag såg att du var ensam,
men jag såg väl fel




Lite party nu hade inte varit fel, men får vänta till nästa helg då det är Granada som gäller ;)


banan kontakt

Slutade tidigt idag så har ägnat eftermiddagen åt att vara lite huslig, städat och bakat. Blev kolakakor som pappa älskade och banan-choklad muffins. Hade tänkt dra på step up ikväll men har ingen bil hemma så ska försöka ta mig ork till att välja löpardojjorna istället.

Nu doftar det ljuvligt av korvstroganoff & ris nere i köket så dags för lite middag.

you are my sunshine

Huvudvärk för andra dagen men glad för det får jag vara och skriva ett argumenterande tal i svenska. Fick bli ett som handlar om migration och migrationspolitiken.

Just nu är jag i alla fall beviken på mig själv, jag bränner mina egna broar om man säger så men förhoppnignsvis går de att bygga upp på nytt.

Snart blir det att dra till staden för att hämta Kimmen sen äta middag hos farmor. När jag väl är inne i staden blir det nog till att köpa ett par snygga stövlar jag provade innan ska ju ändå jobba på söndag så jag kan ju unna mig tycker jag allt.


Det sägs att efter regn kommer solsken och det stämmer nog för nu lyser solen, frågan är bara fall det lyser någon annanstans.


smarthead

Nu sitter jag här med en fantastiskt god smoothie med massa kanel i, mums.

Dagen har bjudit på TRE timmars matteplugg, vilket jag tycker ät himla mycket. Ett år kvar av matte sen aldrig mer säger jag bara. Efter tre timmars lidande inomhus tog jag & mor oss ut i solen. Vi gick en runda upp mot Valberget och tittade på stenblock, är så häftiga där. Låter konstigt men de är så fina och mystiska. Ganska kul med att vi läser om erosion och vittring nu i geografin vilket det är som format dessa klippblock. Med kunskap blir allt roligare.

Snart kommer syrran hit & sover här för hon ska till Ullared imorgon, själv ska jag till skolan.....


När allt känns kallt och fel så finns du alltid där,
ensamheten



Thailand i vinter hade inte suttit fel


Blodläge

Nu är min bok utläst, den var bra fast inte sådär bra så att man inte kan sluta vända sida.

Ska försöka göra denna dagen effektiv genom att plugga, loggbok ska skrivas, svenska uppgift ska göras och matte måste pluggas för imorgon har vi mattetest. Hatar verkligen matte, så himla onödigt vetande!
Förhoppningsvis blir det sedan lite träning ikväll.

Har även lovat faster min att plocka svamp med henne idag, får se fall vi hittar ännu fler än igår ;)


Du sa att batteriet hade laddat ur
Och sen så snubblade du

You gave me freedom too a life

Har varit en riktig utedag idag. Förmiddagen börjades med att plocka stängsel i vårt hjorthäng, sedan fika i solen.
Efter fika och mat begav sig jag, Emma och Filip till svampskogen. Så himla vackert när solens strålar tränger in i skogen, svamp hittade vi med.

Senare begav jag mig bort till grannen för att kidnappa deras lilla Axel för att ha någon att busa & gosa lite med. Vi tog cykeln och begav oss hem till mig. Han lekte med traktorer, åt mammas bullar och vi tittade på korna. Så himla söt är han, massa kramar utav han vill man ha.


Nu är jag nyss hemkommen från faster där det blev ett glas vin och nu hade jag tänkt lägga mig och läsa "Blodläge" som är skriven av Johan Theorin.



The fire burning down my happiness
But i will rise
So proud and strong you truly were






MK

Fick mejl om att mitt smink som jag beställt är påväg hem till mig nu. Beställde mary kays foundation och puder, ska bli kul att testa något smink jag inte haft innan, de säger ju med att deras smink inte täpper till porerna så upp till bevis nu!



Mary Kay Medium coverage foundation Ivory 100Mary Kay Mineral Powder

flyger

En dag som har innehållit ett 2,5 timmars dataprov i info & layout inte det roligaste man kan göra en torsdagseftermiddag men jag klagar inte för skönt att ha det gjort. Ett plus är med att jag inte pluggat till provet så det var ju inte ansträngande eller är det bra fall man inte pluggat? Jag skulle nog kalla det en definitionsfråga.

Regnigt och trist väder idag, men bilen blev i alla fall ren. Nu ska jag snart masa min röv härifrån och gå ner till farmor min för lite städning sedan hem för att skriva en geografiuppgift vi har tills imorgon. Det viskas även att det blir flygande jakob härhemma idag inte varje dag det. Kvällen får avslutas på det bästa tänkbara sätt, nämligen med att banka fjäder!


taggigt värre

Precis tittat Bonde söker fru, ganska gulligt och roligt program ju.

Eftermiddagen har gått åt att plocka stängsel, skönt att komma ut i naturen och göra något praktiskt. När jag väl gick där och plockade taggtråd blev jag jäkligt sugen på att ut och vandra så härligt det hade varit. Hoppas verkligen att min och pappas resa upp till kebnekaise blir av, så fantastiskt fin natur där.

Idag agerade jag guide på svenskan vilket gick bra tills jag pekade på fel byggnad och seriöst själv trodde att jag pekade på rätt, så om ni undrar var Carlshamns punch museum ligger fråga då inte mig.



Du säger att du är stark
att du har vart igenom det här förut
Du kommer fortsätta
det finns inte mycket mer att säga nu


När allt är miserabelt flyger en ensam drake

Dags att skriva lite på lite skolarbeten, de skulle behöva vara undanstökade till Kim  kommer för då blir det matte, sån tur att jag har honom som kan hjälpa mig med matten. Fattar inte riktigt själv varför jag läser matte C men är väl för att bredda mina valmöjligheter inför framtiden.

Är egentligen riktigt trött för kunde inte sova inatt så en powernap skulle inte sitta fel.


Sprickor blev hål i fasaden
Någonstans emellan var jag
Masaien, betongen, bastarden
(Jag sprang snabbt)
Utan någon egentlig plan
(Så en dag)
Raserades hela mitt slott
Allt jag var kom till ett stopp


guide

Morgonen skulle innehållit en promenad men orkade inte så slipade lite på en guidning vi ska ha för klassen imorgon. Snart är det dags för en dusch så jag ser representabel ut i skolan. Där bjuds det på lite idrottsteori och rättskunskap, vi får se fall man lär sig något vettigt idag.


Blir röda hondan till skolan, världs.

Life use to be good

Nothing good can come out of this


Jag trodde trean skulle bli året då allt skulle flyta på, men ack så fel.
Skolan är tråkigare än någonsin och skolarbeten hamnar efter, dags att
ta tag i saken men den dagen är inte idag men förhoppningsvis imorgon....

Box

Förkylning har jag men ändå envisas jag med att gå och träna, kanske för att träna är fina grejer.
För någon timme får man fokusera på något annat så himla avkopplande på något sätt att man samtidigt svettas och förbränner kalorier är ju aldrig fel.

Lite plugg nu sen sängen, visserligen ingen morgonträning imorrn men ska ändå upp tidigt för att skjutsa faster till bussen hon ska åka till tyskland, där ska hon på sparesa så himla skönt för henne. En liten tripp någonstans hade suttit perfekt. Att faster inte är hemma innebär med att jag får låna hennes pärla för tre dagar, trevligt värre.



RSS 2.0