vilja

Nu sitter jag här framför datan och för ovanlighetens skull så pluggar jag faktiskt. Ett engelska arbete som ska redovisas imorrn,aahr haft massa tid på mig till det i skolan men dum som jag är ibland så har jag latat mig på lektionerna så fick ta och göra det nu sitället. Skulle göra en analys av an låt som inte fick handla om kärlek. jag valde Don´t bring your guns to town - Johnny Cash.

Igår var jag å spelade sista seriesammandraget, denna gången i Halmstad. Blev övenattning å så med laget med, najs värre med åtta pers i ett rum. Men nu till det roligaste, jag gjorde mina bästa seriematcher igår. Vann båda singlarna och båda dessa var tresetarem, så jäkla gött. Jag fick också höra att det inte rådde något tvivel om att jag inte hördes för min lycka skreks ut, kämpade på riktigt bra. Någon sa till och med att jag löpte sönder en av spelarna detta kan jag dock inte riktigt hålla med om. Micke som satt siffevändare sa att han hörde mina andetag för jag fick kämpa för att hitta luft för trött var jag. Ni ska få veta hemligheten till vaför jag vann, min vilja att vinna var större än deras utan viljan hade jag inte vunniot.

Ska skriva färdigt min engelska nu så jag kan ut å gå sen ! :)

turk på burk smakar verkligen urk!

Denna veckan är absolut inte en av de bättre i mitt liv. Min utbyteselev som är här är helt sinnessjuk och otrevlig. Han vill aldrig umgås med mig och säger bara emot mig hela tiden. Jag vill bara skrika åt honom att han ska vara glad att jag vill ha en sån jävel som han i mutt hus. Imorrn ska jag leta upp ett vandrarhem åt honom så jag slipper se hans fula tryne igen.

Något ni kanske märker är att jag är jävligt negativ, och idag är det faktiskt min tur att vara det! Den jäveln bryter ner mig totalt, ut med turkjäveln!

Något som i alla fall ska pigga upp mig nu är true blood, sen ska jag sova fötr turken is killing me.

Godnatt alla som överlevde detta negaqtvia nästan sarkastiska inlägg.

nanny

Sitter här och är barnvakt, eller det beror på hur vi ska definiera det. Barnen jag i fråga passar är 12 och 14 år så sen kan man själv få avgöra hur jobbigt det låter.
Kvällen i fråga blir lugn, bara plocka å lite så för imorrn kommer en utbyteselev från Turkiet hit. Han ska vara hos mig i en vecka, ska bli spännande ;)

Morgondagen bjuder på att följa med mor min till min lilla morfar och städa lite, hoppas jag hinner med en liten promenad med för hällevik år ju så himla vackert!

ut i spåret

Det skulle bli en bättring men denna veckan har det inte blivit någon.....skyller på att det varit lite trubbel med datan.

Nu är det dags för en joggingtur känner redan att det kommer bli jobbigt. Mina joggingturer upprepar sig alldeles för sällan. Efter det ska jag visa er mina nya skor som har invigning idag :)

Hoppas ni har det lika bra i solen som jag har !

RSS 2.0