hoppla hästen

Klockan är halv nio och jag börjar tolv, ingen riktig logik i det faktiskt. Men jag ska nu ägna denna förmiddag åt att försöka vara lite effektiv, packa inför helgen som jag ska spendera i Sävsjö ihop med trevliga fåkare sen skulle inte lite städning sitta fel och slutligen lite läsning av Harry Potter. Men som sagt man får ju se hur mycket av det som verkligen blir gjort.

Denna eftermiddag står ridning på schemat på Idrott & Hälsa B, är riktigt nervös har inte suttit på en häst på säkert fem år. Fast fall man ser proffsig ut så är man säkert proffsig därför så har jag lånat ett par ridbyxor av kusinen ;)

inte redo

Sitter med inpackning i håret, försöker skriva lite på en exkursionsuppgift som ska bvara inlämnad idag och lyssnar samtidigt på Daniel Adams Ray,  riktigt bra kombination tycker jag.

Hade turen att få sovmorgon till kl 13 idag,så härligt. Men avr ändå uppe med tuppen och fixade lillasysters hår sen skjutsade jag henne till skolan.

Ikväll ska jag på mitt första centermöte, ska bli kul och spännande. Hoppas jag slipper säga något bara för det är jag inte riktigt redo för ännu.


Kan det inte vara över nu

Nu är jag så skoltrött man kan bli, hade jag känt så i ettan som  jag känner nu så hade jag hoppat av på stört men nu är det bara att bita i det sura äpplet och kämpa mig igenom ett halvår till. Vi alla trodde detta skulle bli "the year"  men det har det verkligen inte blivit såhär långt. Bara massa plugg med halvbra studieresultat så inget att skryta med.

Nu har jag i alla fall skrivit lite på ett arbete som vi fått alldeles för lite tid till och nu ska jag inta sängen för att sura över att skolan är så jobbig och tråkig för tillfället.


RSS 2.0