ännu en dag

Dagen började med en härlig morgonpromenad med vovven. Sedan en sväng in till skolan för att ha lite betygssamtal och fixa lite grejer med kursplanen. Påvägen hem svängde jag inom apoteket för att hämta ut mitt penicillin för öronen, lagom kul.

Denna blåsiga eftermiddag bjuder på städning, tvätt och plugg. Vi får se hur effektiv jag lyckas vara idag.

who knows

Alltid e man mindre effektiv än vad man tänkt vara men ett arbete e i alla fall skrivit å en info lapp om balen är gjord, dagen e inte slut ännu så jag kanske kommer va ännu mer effektiv, who knows.

Nu blir det promenix med mamma sen påvägen hem ska vi titta inom faster å prova balklänningen som hon har gjort lite ändringar på, så snällt av henne. Nu låter det som att det e besök ute i köket får ta å gå å titta efter vem det e.......

knäckt

Är lite halvt knäckt, har fått känna på hur det känns att få höra elaka ord. Just dessa kändes som en kniv i ryggen, man menade kanske inte så mycket med det men det tog hårt och nu behöver jag tid för att läkas från det. Den stora tilliten vi byggt upp raserades för mig på två blanka men förhoppningvis lär jag mig en av livets stora gåtor, att förlåta.


nu e det snart dags

Nu har jag varit borta härifrån en alldeles för lång tid, men jag dammar av tangenterna och kör på nu igen förhoppningsvis med mer uppdatering.

Snart e det dags för studenten och jag har 4 arbeten som ska vara inlämnade innan fredag sen e det bara de roliga kvar innan det e dags att gå ut. Förhoppningsvis lägger jag på ett kol så jag hinner njuta lite med av den lilla tid som e kvar.

RSS 2.0