proppen gick

Sitter fixad och klar och väntar på att alla andra ska bli färdiga så vi kan bege oss mot Frölunda torg och sen hemåt. Längtar efter min säng! Inatt fick jag närapå sova på golvet för hade på något konstigt sätt råkat dra ut proppen ur min madrass, inte det smartaste jag gjort men men man kan inte alltid visa sig från sin starkaste sida.


Ha det gött!


horoskop

Befinner mig still in the big city och då syftar jag inte på Karlshamn utan Göteborg.
Denna dag har gått till shopping, dock inte en massa men lite blev det allt. Ett par nya löpardojjor, hittade äntligen ett par rosa, så de matchar min löparjacka. Får visa de i veckan. Blev även en tröja annars inget mer faktiskt bara en liten överraskning till Kimmen. Har tråkigt nog inte hittat så mycket fint men är kanske så att det är menat att jag ska hålla i slantarna, borde läsa mitt horoskop å se vad det säger.

Nu sitter jag å resten av kompaniet i kusinens lägenhet, mätta och belåtna. Har precis ätit thaimat å nu laddar jag bara för att orka få i mig lite gottis också. Kvällen avslutas med os tittande.


överlevde

Ni befinner sig bondtösen uppe i stora Götet. Riktigt najs fast vädret är tråkigt nog lika dåligt här som hemma dock är staden a hell more better. Resan hit var relativt smärtfri och varvades med allsång till Abba och skoj med lillasyster min. Blev även ett stopp i Halmstad där jag inhandlade jeansshorts, har hört att våren kommer tidigt iår....Fick även i mig en mq feast å massa pommes, absolut inte fel.

Väl uppe i Göteborg har jag redan hunnit med lite Nordstan men nu sitter jag å resten av gänget härupe i kusinens nya lägenhet och käkar chips. Snart blir det mat å det vankas grekiskt, najs!

tuna

Sitter hos Kimmen nu och är nyss hemkommen efter lite Briggen fika med Alicia och Annie. Blev min älskade tonfiskbaguette och sedan chokladpudding, riktigt muma. Men nu mår jag lite illa av allt det goda.

I eftermiddag blir det till att städa sen packa för drar till Götet imorrn :) Ska även försöka få med Kim ut på en promenix i den bortsmältande snön, jippi!

en stjärna är född

Nu har jag ägnat en stor del av min kväll åt att försöka förstå mig på fenomenet data. Försöker få fram en roligare design men som ni ser så går det si sådär. Nu lägger jag i alla fall ner mina försök för idag, för man blir ju inte stjärna på en dag.

Nu är det dags för lite smoothie hade jag tänkt, me like! Favoriten är vaniljyoggi, blåbär & hallon gärna lite kanel i med :)


Bonde på g....

Eftersom det är så mycket snö denna vinter kände jag att det var dags att jag lärde mig skotta snö med snöblad, så det är vad en stor del av min dag har ägnats åt. Kim & jag intog traktorn och gav oss ut på skogsvägarna. Ett litet snesteg blev det för mig, då hjulen tappade fäste. Lite panik varning på mig men Kim han skrattade så han var ju ett lugnande stöd. Som tur väl var kom min pappa uppdykandes som från ovan och han visade hur det ska gå till ;) Så efter denna dag är både jag & Kim ett steg närmare en bonde titel.

När Kim stack iväg till jobbet gav jag mig ut för att skotta ännu mer, sen hjälpte jag pappa min att måla. Nu ska jag strax slänga i hop en kycklingsallad efter det får vi se vad kvällen har att erbjuda.

Kimmen är duktig å vänder snöbladet

Är fina vyer när man skottar :)


...

Killar är såna jäkla sportnördar hela tiden. Alltid en jävla massa träning och sport. Jag hatar alla sporter som inte heter badminton så därför bör de inte få finnas!

Så himla trött på detta nu, aldrig kan ens planer få gå i hamn...

allvar

För alla som undrar så ska jag bli seriös bloggare efter lovet, och då menar jag verkligen super seriös, tills dess kör jag mitt ej fullt så seriösa stuk med sämst uppdatering! Efter v.8 kommer ni få en massa att läsa gott folk. Då är det bara att komma hit å njuta ;)

kärlek

Hemma efter det jobbigaste step up passet någonsin. Så för att ladda upp batterierna igen käkar jag lite fruktsallad, godast är det när man har banan, päron och apelsin i så jag kör på den varianten.

Nu är det dags för duschen sen blir det till att plugga matte med lite andra avenyn i bakgrunden. Mitt arbete gick inte att öppna idag heller, så matteboken min verkar älska mig men det är fan i mig inte ömsesidigt!

Idag fick jag reda på att sommaren är säkrad, alltså jobb är fixat å klart. Riktigt härligt att veta eftersom jag vet att jag kommer få breta med något jag tycker är roligt. Så fastän att jag jobbar så hårt för beach 2010 så kommer den inte se mycket av mig. Då den träninge kan läggas på is ännu ett år ;)

lyckat

Idag är inte min dag, mitt arbete i barn & ungdomar som far illa går inte att öppna på datorn härhemma, lyckat! Får väl ägna mig åt matte istället, inte riktigt vad jag hade tänkt ägna eftermiddagen åt men planerna får väl ändras. Lite deprimerande faktiskt.

Matteboken väntar på mig nu och jag skriker jippie!

fingrarna glöder

Nu är det håltimme och den ska verkligen tas på vara idag. Ska skriva på mitt barn & ungdomar som far illa arbete så att fingrarna glöder. Jag hoppas på att jag lyckas ;)

Förresten så kom jag underfund med en sak idag när jag vätnade på bussen, nämligen att bussen inte kommer snabbare bara för att man tittar på klockan 111 gånger.

allt i sin ordning

Då var denna helgen slut, de hinner inte börja förrän de slutat och knappt sluta förrän det är helg igen.
Som vanligt så har denna söndag mest ägnats åt att softa och fika en massa, så allt är i sin ordning helt enkelt. Blev lite träning med fast väl på banan var jag inte så pepp, men hoppas det löser sig inför helgen då det är proviva (:

Denna vecka kommer inte bli nådig, inte nästa heller för den delen. Är en massa i skolan nu. Helt sjukt att de är så mycket nu men det komiska är att dessa två veckorna är de jobbigaste på hela vårterminen så efter dessa veckor blir det till  att pusta ut och ligga med fötterna på soffbordet resten av våren eller nått sånt.

Sängen saknar mig nu eftersom jag hållt den sällskap typ hela dagen. Sov gott!

snart slut

Sitter borta hos kusinerna nu och ska snart bada lite tunna, varmt vatten är aldrig fel. Just nu försöker jag komma underfund med hur man tar kort med deras cam för hade tänkt överraska med en bakrundsbild på deras dataskärm med mig som huvudperson. Att jag inte kan med en cam visar på min tekniska begåvning.

Ikväll är min kära pojkvän iväg och super skallen av sig, igår var det min tur men jag valde det rätta valet, att inte supa.

 

Ha en trevlig kväll och njut av helgen för den är snart slut.


tv mys

Nu är det dags för lite tv mys i mitt rum med lillsis. Båda kommer säkert somna på cupen för jag är supertrött.
Sov gott :)

fröken duktig

Sitter och skriver på mitt arbete i kursen barn och ungdomar som far illa. Jag skriver om familjehem vilket kanske inte låter så intressant men som är ritkigt kul. Men som många andra så har jag svårt att väl sätta mig ned och börja med ett arbete men nu är jag på G. När det gäller detta vill man faktiskt inte sluta heller när man väl börjat för fasiken vad man lär sig mycket intressant (:

Ikväll blir det ingen step up för kusinen min har gått och stukat foten, men får se fall det blir en stund på cykeln sen med körkortsteorin framför mig för ligger lite efter. Alltid ska jag vara ute i sista stund med allt.

Nu får jag fortsätta vara duktig! (:

dammet yr

Sovmorgon till tolv idag eftersom min kära tränare skulle iväg. Han gav oss visserligen alternativet att simma istället men eftersom jag inte får simma för mina fina örons skull så fick jag stanna på land.

Nu håller jag på att städa för fullt här och lite tvätt blir det snart med sen ska jag bege mig till bussen, antingen gåendes eller cyklandes. Inget av alternativen känns så lockande men det får gå ändå (: Hoppas det går att cykla för att gå i jeans är inte najs najs.


Ha det fint!

grädde & mos

Sitter i skolan nu å skriver engelska arbete, uppdraget är att göra en tidning. Tidningen jag jobbar för heter News Digger vilket jag anser är ett väldigt exotiskt namn. Nyss gjorde jag en intervju med karate kid Mathilda om hennes Uf företag. Jag var väl förbered så gick super!

På dagens schema står ekonomi prov sen varmkök där det skulle kunna vankas sushi fast så är inte fallet. Som grädde på moset avslutas kvällen med familjen Annorlunda och Paradise. Jag får det att verka som att jag är tv nörd nummer ett men så är livet.

Måste med berätta om den gittiga träningen jag fick igår. Var nere på fria speltiden och skulle träna lite med Kimmen fast så blev inte fallet. Var en gammal aktiv i 40 års åldern som var där och spelade så det blev lite match mot honom. Var bästa träningen  jag fått på länge det blev en riktig genomkörare i hela kroppen så idag är benen sega å härliga.

RSS 2.0