dagen

Veckan rullar på så himla fort, imorrn är det redan fredag så himla härligt.

Idag har det målats tygkassar för fullt till mitt, Annies &Sophias Uf företag. Är så glad att jag har så fina vänner man kan ha kul & prata med samtidigt som man gör något nyttigt ;)

Efter skolan så sprang jag en liten runda på stan där jag hittade julklapp till älskling han var med och valde. Lite tråkigt det men bättre att det blir rätt ju. Sen tog jag opch mamma en runda på stan då handlade jag inflyttningspresent till Kaba & Sjöberg.

Nyss åt jag lite lax med pasta & apelsinsås smaskens! Resten av kvällen bjuder på lite städning av rummet och träning.

Full rulle

Dagen började redan kvart i åtta idag och sen dess har det varit full rulle.

Jag å mina kära systrar har fixat med vår överraskning hela dagen och än är den inte färdig, ska bli kul att se far & mors miner imorrn när de upptäcker den ;) Eftersom vi jobbade så hårt belönade vi oss med kebab pizza som lunch.
Vi har även hunnit med en skogspromenad med vår lilla vovve sen fick jag å lillasyster ner och mata våra små stutar.

Nu har jag ugnsbakade rotfrukter i ugnen som ska avnjutas till premiären av Robinson, senare framåt kvällen bjuds det på morötter & dipp och massa godis! Välkommen den som vill! ;)


New Moon

Måste säga att bion var jättebra, absolut bättre än första och Jake var ju så jäkla het. Kändes som att typ halva Karlshamn var på bion, men så kan det va världen är liten och bromölla ännu mindre.

Jag kom i säng vid tre för att upp vid sex igen så jag kunde göra mig redo för NP i engelska vilket flöt på bra. Jag somnade inte då och har inte gjort det än ganska sjukt att känna sig så pigg efter tre timmars sömn, najs! :)

Kvällen bjuder på tjugo års kalas för kusinen Hanna trevlans. Sen imorrn lämnar mor och far huset vilket innebär att jag å lillsis kan gör aad vi vill. Om jag ska göra en hypotes kommer det bli så att jag städar och hon kollar tv sen är helgen slut, underbart!


mjukistofflor

Tog nyss en skön dusch och nu sitter jag här i mjukiskläder och tjocka mjukistofflor som mor min tvingar mig att ha på mig eftersom jag är förkyld. För er som inte vet kan jag tillägga att jag i princip hatar att ha saker på fötterna så som strumpor, skor ja allt sånt tramsigt. Vi borde titta mer på Thilde i Bonde söker fru hon har ju typ aldrig skor, watch and learn.

Nu hade jag tänkt ta tag i ett skolarbete som ska vara inlämnat imorrn sen blir det till att läsa ut tredje Twilight boken efter det powernap.

Ska bli så gött med bio ikväll, första gången jag ser en premiär av en film, plus till mig absolut. Filmen ska ses med min kära vän Anniebunny, hennes pojkvän och några kompisar till honom.

 


Coolingen Anniebunny


dags igen

Nu ä det åter igen dags för skola, egentligen börjar jag inte förrän kvart i tio idag men mor min börjar jobba halv nio så får ta och infinna mig på skolan halv nio. Man kan ju hoppas att jag får lite vettigt gjort då fast den chansen är minimal om man heter Linnéa Persson.

I eftermiddag ska jag träffa syrran min lite, vi ska hitta på lite bus. Som sagt bjuder kvällen/natten på premiären av New Moon så ska väl försöka sova lite sen i eftermiddag.

Ha det gött!

Morden

Är hemma nu efter kalaset där det bjöds på kycklingsallad och rulltårta.
Hann hem till att se lite av Bonde söker fru och nu tittar jag på Morden, till det äter jag clementiner och glass, fika på kalaset räckte tydligen inte för en gottegris som mig ;)

Kvällen kommer troligtvis avslutas med lite läsning så att jag sover gott hela natten. Skola imorrn :)

kallt

Jag som trodde detta skulle bli en dag då jag skulle få en del gjort, men icke sa nicke. Har mest blvit lite läsande i sängen, soppa på burk och några powernaps alltså har jag inte varit alltför flitig.

Kvällen erbjuder kalas för kusin vitamin som fyller 18 år idag, men innan dess blir det en kall dusch eftersom det för tillfälligt är brist på varmvatten i huset. På väg till kalaset ska det inhandlas lite till mitt hemliga projekt som kommer äga rum i helgen! Spännande för vissa :)


Godmorgon godmorgon!

Nu är det morgon igen, hemskt vad nätterna går fort.

Idag sitter jag hemma med min allt för härliga förkylning och funderar på fall ag ska försöka få något vettigt gjort. Har en del skolarbete jag borde stöka undan och lite ideér att spåna över till mitt, Sophias och Annies UF-företag. Hade varit skönt att komma ut en runda i det gråa höstvädret med så tvingar väl med min vovve en sväng.

Nu blir det lite läsning av tredje boken i Twilight serien för än är lite förtidigt att ta tag i denna dag.






Svininfluensa

Idag tog vi vaccinet mot den så fruktade influensan, min enda biverkning just nu är lite ont i armen ;) Trots det så är jag sjuk, helt genomförkyld så imorrn blir det att ta ett break från skolan å ligga hemma och götta mig. Måste samla krafter inför mitt hemliga projekt jag ska göra i helgen :D Mer om det efter helgen. Såklart måste jag ju bli piggare med så jag klarar av trycket att vara vaken halva torsdag natt för att se premiären av New Moon göttigt att sen på fredan ha Nationell prov i engelska uppsats kl 8 , jippie!

Kvällen i övrigt har innehållit middag hos farmor alltid lika världs. Fika hos kusinen och slutligen storhandling på Coop, shopexpress is the shit!

Åter igen!

Nu är jag med blogg ännu en gång.

För er som inte vet så är detta säkert min fjärde blogg jag startar upp och jag hoppas att det blir den sista. För nu för tiden finns det ju bara massa dåliga bloggnamn kvar å det är ju inte så bra tycker jag. Men som ni nu ska lägga på minne så är min nya image linneaevelinap ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0